Muži A • Bez gólu se vyhrát nedá

19.09.2017 08:31

FK Vodňany "A" - Loko České Budějovice    0:1 (0:1)

Muži A • mistrovské utkání 1.A třída - 6.kolo  |  So 16.09.2017  |  16:30  | hřiště Vodňany

Branky:

Rozhodčí: Valeš Radek - Kříž Karel, Havlík Martin

Sestava: Přibyl  – Malík (76´Kvapil), Konvička, Šourek(83´Vítovec) - Bečvář, Rauscher, Kunc, Jizba  - Hudák - Vrána(62´Krejčí), Varyš( 84´Polanský)

 

Lokotka šla rychle do vedení

Hosté si v páté minutě vytvořili první šanci. Její proměnění ovlivnilo průběh celého zápasu. Na straně hřiště si vzal míč do své správy Květoun, zatáhl ho k lajně, nasměroval přihrávku pod sebe do vápna, kam už si naběhl Ayeb a bez přípravy napálil míč přízemní ránou k tyči, Přibyl se natahoval marně - 0:1. A bylo na Vodňanech, aby odpověděly...

Tlak domácích k ničemu nevedl

Vodňanští svého soupeře hlavně v závěru zápasu vyloženě přehrávali, před Rodenovou brankou bylo živo a mířila sem standardka za standardkou. Závěr utkání byl hodně nervózní a hektický, nechyběly šťouchanice mezi hráči a sudí Valeš musel několikrát tasit žlutou kartu. Lokomotivě se ale obětovostí a zodpovědností podařilo výsledek ubránit a Budějovičtí tak získali první výhru v sezóně.

 

Ohlasy k zápasu

FK Vodňany

Václav Hrachovec (trenér):

Velké zklamání tyto slova plně vyjadřují to co cítím. Ke vší úctě k soupeři, jsme hráli proti nejslabšímu mužstvu a přesto jsme prohráli. Držení míče jsme měli snad 90%, ale fotbal se hraje na góly a když žádný nevstřelíte tak nemůžete vyhrát. Budu si muset zvyknout na tyto situace. Nechci se vymlouvat, ale máme opravdu mladý tým a ti hráči kteří dnes měli zabrat hráli špatně. Na mužstvo jako celek se zlobit nemohu, ale chyběla tam kvalita. Dnes to byl ze strany soupeře pověstný "prešovský beton" a my jsme to nedokázali překonat.

TJ Lokomotiva ČB

Pavel Hanel (trenér):

"Hned první příležitost se nám podařilo proměnit, což se ukázalo jako klíčový moment celého utkání. Pak jsme celý zápas zodpovědně bránili, výborně nás podržel brankář Roden. Makalo se, jezdilo, s výkonem jsem spokojený a doufám, že to takto bude pokračovat. Jsem za to, že jsme poprvé bodovali naplno, velmi rád. Hráči zápasu byli Roden a stoper Kamiš."