FK Vodňany • Pozvánka na oslavy

30.06.2016 16:27

Klubu ve Vodňanech je 120 let. Na oslavy zve bývalé hráče a širokou veřejnost

Klubové výročí

Vodňany: Fotbalový klub Vodňany jako pokračovatel původního Bruslařsko-veslařského-zábavného klubu Vodňany, založeného 19. října 1896 a 24. září 1919 přejmenovaného na Sportovní klub Vodňany, pořádá oslavy 120 let trvání klubu.

Hlavní oslavy se uskuteční v sobotu 2. července 2016 na hřišti na Bavorovské ulici. Výboru klubu se podařilo zajistit na sobotní odpoledne zajímavý sportovní a kulturní program.

Na úvod se ve 14,30 hodin uskuteční utkání mužstva Vodňan, které hrálo v sezonách 1995/1996 až 1999/2000 (Novák, Lang, Varyš, Furst, Bečvář, Veselý, Beneš, Kopenec, Mareš, Žlábek, Sochor, Jarolímek, Frank s fotbalovými osobnostmi, kde potvrdili účast Zušťák, Polodna, Prášil, Gornický, Mára, Kostka, P. Sebera, Sokolt, Novotný, Otepka, Šolc a další).

Vyvrcholením fotbalového odpoledne bude utkání 1. FK Příbram - FC Graffin Vlašim (17 hod.). Pořadatelům potvrdily oba týmy účast všech opor.

Pro odreagování a potěšení je jako zákusek na závěr fotbalového odpoledne připraveno utkání All Stars muži - All Stars ženy (19 hod.), kde se v exhibičním utkání představí osobnosti Vodňan s výběrem žen v čele s Petrou Divišovou, reprezentantkou ČR a několikanásobnou držitelkou titulu Fotbalistka roku.

Po sportovním odpoledni bude následovat od 21,00 hodin kulturní program, v němž budou moci návštěvníci vidět a slyšet laser show, Přes Rock - koncert vodňanské rockové skupiny, Jiří Schelinger Memory Band – koncert, Led Zeppelin Southern revival, rockotéka Františka Mareše. Mezi další zajímavé akce patří prvních 120 piv za 1,20 Kč, slosovatelné vstupenky a sportovní soutěže s věcnými cenami. Celým odpolednem bude provázet moderátor František Mareš. Hlavním partnerem je Plzeňský prazdroj.

Rád bych touto cestou pozval na naše jubilejní oslavy všechny bývalé hráče a fanoušky,“ uvedl předseda SK Vodňany Karel Handšuh.