FK Vodňany • Spolupráce u mládežnických mužstev

29.08.2016 09:28

Vážení přátelé vodňanské kopané,

dovolte mi abych Vás v úvodu podzimní části ročníku 2016/2017 mládežnické kopané seznámil s některými změnami, kterými naše mládežnické celky prošly.

Mužstvo dorostu, které hraje nejvyšší krajskou soutěž - krajský přebor vytvořilo s mužstvem Dřítně společenství. Toto uspořádání umožní nejlepším hráčům Dřítně hrát krajský přebor dorostu, t. zn. hrát vyšší soutěž a tím rozvíjet své schopnosti s vyspělejšími hráči. Naopak, hráči Vodňan, kteří by v průběhu sezóny nebyli dostatečně vytíženi, mají možnost svého uplatnění v mužstvu Dřítně, které hraje I.A. třídu. 

Věříme, že navázaná spolupráce s mužstvem Dřítně bude ku prospěchu a růstu hráčů obou mužstev.

Podobnou spolupráci jsme navázali v kategorii žáků s mužstvem Bavorova. Zde však budou hráči Bavorova přeregistrováni do Vodňan a budou nastupovat za naše mužstvo s tím, že jejich účast v našem mužstvu bude kompenzována a následně se budou moci vrátit zpět do mužstva Bavorova.

Vidíte, že existují různé možnosti navázání spolupráce s okolními mužstvy. My jsme se vydali dvěma různými směry a věříme, že až se po skončení mládežnického věku těchto hráčů cesty opět spojí ať ve Vodňanech, Dřítni nebo Bavorově budou ku prospěchu všech mužstev i jednotlivých hráčů.
Dále probíhá vemi úzká spolupráce s mužstvem FK Chelčice při výměně hráčů.