FK Vodňany • Zahájení přípravy

09.07.2016 15:04

Vodňany se začaly chystat na novou sezonu

Vodňany:Domácí fotbalisté zahájili letní přípravu v úterý 19. července. Na prvním tréninku se hlásilo trenérům Václavu Hrachovcovi a Josefu Průchovi čtyřiadvacet hráčů. V minulém ročníku A skupiny I.A třídy skončil jejich tým na třetím místě a minimálně stejné plány má i pro příští soutěžní ročník. Ovšem v kádru došlo i k některým zásadním změnám, takže nejdůležitějším úkolem trenérů vtisknout svému celku stejně vítěznou náladu.

 

„Oproti ostatním mužstvům jsme začali přípravu později, chtěli jsme klukům dát větší pauzu a věříme, že chuť do fotbalu bude o to větší. Na prvním tréninku bylo sice čtyřiadvacet hráčů, ale trénujeme společně s dorostem, takže to číslo mohlo být o trochu větší." prohlásil při startu letní přípravy trenér Václav Hrachovec. 

V kádru Vodňan také nastaly změny. Z mužstva odešli Kukla, Liška, O. Vítovec a Janda. Naopak mužstvo posílili David Staněk (Sušice) a Martin Novák (Čestice). „Některé odchody nechápu, ale to je věc, kterou nemůžeme ovlivnit vzhledem k novému přestupnímu řádu. Ještě bych doplnil, že se nám vrátil Václav Hrachovec z českobudějovického Dynama, který je v současné době na zkoušce v třetiligovém Písku. Pokud se prosadí do kádru prvního mužstva, tak by výměnou za něj měli přijít dva až tři hráči. O dalších možných posilách jednáme." dodal na konto příchodů a odchodů.

Přípravu mají Vodňany opravdu nabitou. „Věříme, že se nám povede alespoň tak jako v minulé sezoně." přál si trenér Václav Hrachovec.

NEJBLIŽŠÍ PROGRAM PŘÍPRAVY VODŇAN:
Sobota 23. července:
Turnaj Olešník
Neděle 24. července:
17:00 FC Písek B - FK Vodňany

 

Na prvním tréninku nemohli chybět ani asistent trenéra Josef Průcha a předseda klubu Karel Handšuh. Foto: Jan Škrle

Na prvním tréninku nemohli chybět ani asistent trenéra Josef Průcha a předseda klubu Karel Handšuh.