Mladší žáci U13 • Vysoká prohra s Pískem

03.05.2015 20:57

FC Písek B – FK Vodňany 11:1 (2:1)

Žáci U13  •  1.A třída, 15. kolo  |  So 02.05.2015  |  12:00  |  Písek

Branky: Daniel

Sestava: Mach, Vlková, Bár, Vacikar, Handšuh, Bína, Daniel, Buchtele, Samko, Budil, Malkus P., Malkus M., Nouzecký, Maršán

V sobotu jsme sehráli zápas na hřišti v Putimi s Pískem. Hned od začátku byli písečtí favorité. Kluky jsme nabádali, aby po vzoru starších žáků bojovali a zkusili protihráče co nejvíce potrápit. První poločas se podle očekávání ujal iniciativy Písek. Drželi míč a dobře kombinovali. Do 15. minuty jsme drželi stav 0:0 i díky výborně chytajícímu Radimu Machovi, který spoustu střel pochytal. V 16. minutě se Písek ujal vedení střelou z hranice pokutového území. Druhý gól vstřelili písečtí ve 25. minutě po jejich  akci kdy nás přečíslili 3 na 2 a bezchybně zakončili. Ve 28. minutě se nám díky střele z vápna podařilo snížit na 1:2, gól vstřelil Kuba Daniel a bohužel to byl i náš jediný gól v zápase.

Ve druhém poločase jsme chtěli s výsledkem zkusit něco udělat, ale bohužel opak byl pravdou. Písečtí hned v 31. vstřelili svojí třetí branku a naši kluci se s tím už nedokázali srovnat. Na hřišti panovali už jen písečtí a sázeli nám jeden gól za druhým. Celý druhý poločas jsme působili úplně odevzdaně. Chyběla nám bojovnost i nasazení a příděl jsme si zasloužili. Jediný kdo odvedl svůj standardní výkon byl Radim Mach, který v prvním poločase hodně kluky podržel a v druhém poločase spoustu gólům ještě zabránil.