Muži A • Marný boj a těsná porážka

13.04.2015 10:23

FK Lažiště – FK Vodňany 1:0 (0:0)

Muži A • 1.A třída  |  Ne 12.04.2015  |  14:00  |  Lažiště, tráva

Sestava FK Vodňany: Chalupský Jan – Janda (75. Benedikt Ondřej), Kukla, Vokatý Michal – Benedikt Ladislav (87. Vítovec Drahoš), Vokatý Tomáš, Hajný, Vítovec Ondřej – Rusín – Kvěch (75. Veselý), Bače. Připraven: Dušek.

K dnešnímu utkání jsme odjeli na horkou půdu do Lažišť, které hlavně v domácím prostředí podává velmi dobré výkony. V Lažišti je krásný areál a vybudované perfektní zázemí. To vše je moc hezké, ale jediné co má s fotbalem společného. To co se dělo při utkání už nic s fotbalem společného nemá. Ten kdo byl na utkání tak si obrázek udělal sám a věřím, že všichni kteří mají alespoň trochu přehled o fotbale tak si dokáží představit jak to tam vypadalo. Nebudu tady vypisovat co se dělo nebo nedělo, jen se divím všem kteří se o to zasloužili jakou mají radost z vítězství. Do utkání jsme nastoupili s koncentrací a disciplínou. Mužstvo musím pochválit za bojovnost a kolektivní výkon. V brance velmi dobře zachytal Jan Chalupský, který v utkání působil suveréním a jistým dojmem. Obranu řídil na nezvyklém postu stopera Karel Kukla.

V prvním poločase jsme byli lepším mužstvem a vypracovali jsme si několik slibných příležitostí. Při našich šancích jsme nastřelili dvakrát tyč branky domácích.

Ve druhém poločase se hra vyrovnala a soupeř v 63. minutě po rohovém kopu dal jedinou branku utkání po malém zaváhání naší obrany. V 72. minutě obdržel po druhé žluté kartě oprávněně červenou kartu Ondřej Vítovec.

Hodnocení trenéra Václava Hrachovce:
"Tady není co hodnotit, protože dnes se vyhrát prostě nedalo.Celé mužstvo zaslouží pochvalu. Je smutné co se děje ve fotbale na takovéto úrovni.Jestli někomu takové vítězství udělá radost, tak já mu ho přeji. Jediný dobrý pocit jsem měl při podávání rukou. Většina hráčů domácího mužstva se nám omlouvala."