Muži A • První utkání v roce muži vyhráli

24.01.2017 09:05

TJ Hluboká n. Vlt. – FK Vodňany 2:3 (0:2)
Branky: Rubick, T. Adam – Bače, Polanský, Varyš

Muži A • přípravné utkání  | So 21.01.2017 | 14:00  | hřiště umt Hluboká

Rozhodčí: Jarolímek – Klimeš, Tauber
 
Sestava: Dušek - Rauscher, Hajný, Konvička, Hubáček  -  Bečvář, Vokatý , Machnyk, Bače - Varyš, Krejčí
Střídali: Polanský, Kašpar, Malcher

První přípravný duel odehráli naši muži na umělé trávě na Hluboké nad Vltavou, proti ambicioznímu mužstvu vedené zkušeným trenérem Františkem  Ciprem. Domácí, účastník krajského přeboru, nečekaně podlehli Vodňanům, když nedotáhli ztrátu z první půle.

Naši hráči vstoupili do utkání bez respektu a i s několika dorostenci v sestavě, byli v první půli lepším mužstvem a zaslouženě vyhráli poločas 2:0. V brance našeho mužstva velmi dobře zachytal Petr Dušek, který vyřešil mnoho složitých situací. Po samostatné akci se prosadil Jakub Bače, který křižnou střelou nedal domácímu brankáři šanci. Na 2:0 zvyšoval Matěj Polanský, který po ideální přihrávce, proměnil trochu se štěstím samostatný nájezd.
Do druhé půle vstoupili domácí podstatně aktivněji a hra se vyrovnala. Soupeř si vytvořil několik šancí, které někdy i se štěstím vyřešil Petr Dušek. Domácí tak vyrovnali až po dvouch zbytečných hrubých chybách našich hráčů. V závěru utkání potrestal špatnou rozehrávku domácích Jakub Varyš a upravil na konečných 3:2.

Naše mužstvo tak získalo skalp kvalitního soupeře a věříme, že mužstvo tento výsledek povzbudí do další náročné přípravy. Všichni doufáme, že výsledky budou podstatně lepší než tomu bylo v loňském roce. Pozitivní zprávou je, že se do mužstva vrátili dva dlouhodobě zranění hráči Jan Hajný a Jaroslav Rauscher a hned ukázali jak velkým přínosem pro mužstvo jsou. Pochvalu zaslouží celé mužstvo, včetně výkonu všech dorostenců.