Muži A • Vodňany Vacov nešetřily

21.05.2016 11:24

SK Vacov - FK Vodňany "A"  0:7 (0:3)

Muži A • mistrovské utkání 1.A třída - 21.kolo  |  So 14.05.2016  |  17:00  | hřiště Vacov
Rozhodčí: Písek - Kroutl, Zabilka

Branky: Varyš 3, Vokatý, Volmut, Chalupský, Malcher

Sestava: Budín – Hojdekr, Kukla (46. O. Vítovec), F. Hubáček – Bače, Josef Chalupský, Rauscher, Bečvář (65. Malcher) – Volmut – Varyš, T. Vokatý.
Zdroj: https://strakonicky.denik.cz/fotbal_region/osek-b-poprve-na-jare-vyhral-odpoutal-se-z-posledni-pricky-20160518.html

Václav Hrachovec, trenér:

„Výsledek vypadá jednoznačně, ale klidně jsme mohli v 10. minutě prohrávat 0:3. Začali jsme lehkovážně, soupeř se dostal do tří vyložených šancí. Nedal je a do vedení jsme šli naopak my z brejku a následně jsme náskok navýšili. Poté jsme už utkání ovládli. Ve druhé půli jsme dominovali a chvílemi to byla až exhibice. Padaly krásné góly po pěkných akcích. Pro Vacov je to příliš krutý výsledek.

 

Zdroj: https://strakonicky.denik.cz/fotbal_region/osek-b-poprve-na-jare-vyhral-odpoutal-se-z-posledni-pricky-20160518.html

Vodňany příliš Vacov nešetřily!

Po minulém nevydařeném derby s Protivínem si Vodňany tentokrát spravily chutě v zápase s Vacovem, kterému nadělily sedm gólů.

Vodňany přečkaly úvodní nápor domácích...

Výsledek utkání sice hovoří zcela jasně, ale v úvodu zápasu by ho asi tipoval jen málokdo. Vstup vyšel lépe domácím, kteří byli aktivnějším týmem a zásluhou toho mohli jít brzy do vedení. Vacov si totiž během první desetiminutovky vypracoval tři vyložené šance, ale bohužel pro domácí zůstaly všechny nevyužity. Netrvalo dlouho a Vacovští mohli začít litovat, jelikož hosté zabrali a po dvou rychlých protiútocích se ujali dvoubrankového vedení. Ve 29. minutě otevřel skóre utkání střelec Varyš a tentýž hráč ve 40. minutě zvyšoval již na 0:2. Aby toho nebylo pro domácí málo, tak ještě před poločasovou přestávkou přispěchal ve 45. minutě se třetí brankou Volmut. Nakonec tedy po úvodním tlaku domácích odcházeli do šaten s pohodlným tříbrankovým vedením na své straně hosté z Vodňan.

Hosté stále neměli dost...

Druhý poločas už byl zcela v režii hostů, kteří převzali otěže zápasu do svých rukou a svého soupeře jednoznačně přehrávali. Výsledkem toho byly další čtyři góly v domácí síti. V 60. minutě zvyšoval na 0:4 z pohledu hostů a završil tak svůj hattrick Varyš. V 78. minutě překonal popáté brankáře Klase střídající mladíček Malcher, který věkem stále patří do dorostenecké kategorie. V 84. minutě následoval šestý zásah, který rozvlnil síť domácí svatyně, tentokrát ho měl na svědomí Chalupský a definitivní gólovou tečku za zápasem udělala v 86. minutě sedmá trefa Vokatého. Hosté z Vodňan tedy nakonec ovládli zápas zcela jednoznačně a zaslouženě si odvezli z Vacova tři body.

Ohlasy k zápasu

FK Vodňany
Václav Hrachovec (trenér): Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě. 7:0 je pěkný výsledek, ale myslím si, že vůči soupeři až moc krutý. My jsme v prvních deseti minutách mohli prohrávat 3:0, kdy soupeř neproměnil tři stoprocentní šance. Poté jsme ze dvou rychlých brejků dali dva góly a pak už jsme soupeře jednoznačně přehráli a byli jsme lepší. Určitě bych chtěl pochválit všechny tři dorostence, kteří nastoupili, měli navíc v nohách dopolední utkání za dorost, a přesto podali výborný výkon.