Muži B • Výhra s Krčí

15.03.2015 18:44

 Sokol Krč : FK Vodňany 0:5 (0:1)

Muži B • Přípravný zápas  |  So 15.03.2015  |  14:00  |  Krč, tráva

Branky: Janda 2, Krejčí 2, Víšek

Asistence:

Sestava: Budín Jan  –  Jirouš(20´Vítovec O.), Kapusta(46 Machnyk´), Vokatý M. – Vítovec D, Janda, Rusín, Filip, Benedikt L. –  Víšek(68´Jirouš), Krejčí

 

Utkání se hrálo na přírodní trávě a od prvních minut bylo znát jak těžké to bude. Soupeř byl v prvním poločase aktivnější. I přesto jsme měli více brankových příležitostí a jednu z nich po rohovém kopu a důrazu ve vápně proměnil Víšek 0:1. V poločase jsme si řekli pár věcí bez kterých bychom asi neuspěli. Hlavně, že musí každý začít s předvedeným výkonem u sebe, hrát kolektivně, více bojovat a hlavně podpořit jeden druhého.
V druhém poločase od začátku bylo znát, že chceme v tomto utkání uspět. V 50´Janda vystřelil z dálky, tak  že střela před brankářem skočila a bylo to 0:2. 55´ Vítovec Drahomír chytře hodil dlouhý aut, až do vápna na osamoceného Krejčího a ten se trefil bez problému 0:3. Na 0:4 opět skóroval v 67´ Krejčí. V dalších minutách jsme opět trochu polevili a hráli s pocitem, že toto utkání zvládneme. V 90´ při napadání krčské rozehrávky ji Janda výborně vystihl a skóroval na konečných 0:5. Bylo to náročné a vyrovnané utkání. Myslím, že hlavně za druhý poločas si kluci zaslouží pochvalu.

komentář: Radek Kapusta