Spartak Kaplice – FK Vodňany 1:3 (1:2)

08.03.2015 19:45

Muži A • Přípravný zápas  |  Ne 08.03.2015  |  14:30  |  Kaplice, tráva

Branky: Volmut, Vítovec O., Budín

Asistence: Bače 2, Vítovec O.

Sestava: Chalupský Jan  –  Staněk J., Machnyk, Vokatý M. – Bače, Janda, Vokatý T., Vítovec O. – Volmut – Veselý, Vítovec D. Střídal: Budín.

K utkání jsme nastoupili na přírodní tréninkové trávě, proti učastníkovi krajského přeboru Spartaku Kaplice.
Skóre utkání se měnilo již v 10. minutě. Po přesném centru Jakuba Bačeho z pravé strany, si naběhl do vápna Ondřej Vítovec a ve skluzu prostřelil domácího brankáře 1:0. Ve 13. minutě to už bylo 2:0. Před velkým vápnem byl faulován Jakub Bače a z trestného kopu vyhnal všechny pavouky Jarda Volmut. Naši hráči velmi dobře kombinovali a pozorně bránili. Příležitosti soupeře zlikvidoval jistý a velmi dobře chytající Jan Chalupský.
Ve 31. minutě domácí snížili po samostatném nájezdu na 2:1. Po vstřelené brance domácí začali hrát aktivně a hra se vyrovnala.
Ve druhém poločase jsme začali opět aktivně a ve 49. minutě zastavili domácí pouze za cenu faulu dobře hrajícího Ondřeje Vítovce. Z následného pokutového kopu se nemýlil Jan Budín a zvyšoval na 3:1. Od této déto chvíle se již skóre utkání neměnilo. Pouze v 78. minutě trefil Jarda Volmut z tresného kopu břevno domácí branky.

Trenér Václav Hrachovec:
Jsem rád, že jsme dnes vyhráli. Mužstvo již potřebovalo získat trochu sebevědomí. Podali jsme kolektivní výkon, dobře jsme bránili a velmi dobrý byl přechod do protiútoku. V brance nás podržel spolehlivý Jan Chalupský, z hráčů zahráli dobře Machnyk, Janda, Ondřej Vítovec a Jarda Volmut.
S přístupem hráčů jsem maximálně spokojen, někteří hráči odehráli tři utkání během tří dnů.